Hirdetés

IPS kijelzős "okos" monitor az LG-től



|

Az LG sz IFA keretein belül mutatta be új Smart Personal tévéjét, a TM2792-es modellt. A tévétuneres monitor Smart TV funkciókkal, és CINEMA 3D tulajdonságokkal is rendelnezik.

Hirdetés

Az LG TM2792 Home Dashboard kezelőfelületen található Smart Share-rel külső eszközökhöz férhetünk hozzá, így a laptopon, okostelefonon és külső merevlemezen tárolt fájlokat is megoszthatjuk és kereshetünk köztük. Az MHL (Mobile High-Definition Link) és a WiDi (Intel Wireless Display) technológiákkal a képernyő megosztására is lehetőség nyílik. Az MHL segítségével a Smart Personal TV-n megjeleníthetők az okostelefonon található képek és játékok, miközben a telefon töltődik is. A WiDi minden eddiginél kényelmesebbé teszi a laptopok vezeték nélküli képernyőmegosztását, a DLNA és a Wi-Fi Direct technológiáknak köszönhetően pedig egyszerűen elérhetők és megoszthatók az intelligens eszközökön tárolt tartalmak.

Az LG mozgással és görgetővel vezérelhető, mozgásérzékelős Magic Remote távirányítója megkönnyíti a tartalmak közötti navigációt az LG felhasználóbarát Home Dashboard kezelőfelületén. Az LG a VoD (Video on Demand), a 3D World, a Game World, az LG Smart World (LG Apps) és a Social Center szolgáltatásokkal szinte korlátlan mennyiségű tartalomhoz biztosít hozzáférést. Mindez a Home Dashboard-on keresztül kényelmesen elérhető és a Magic Remote mozgásérzékelős távirányítóval, egérrel vagy billentyűzettel is vezérelhető. A Smart Personal TV-hez mindezen felül a számítógép bekapcsolása nélkül is csatlakoztatható a billentyűzet és az egér is, így a Home Dashboard felületén való navigáció teljes értékű webes élményt nyújthat. 

Az LG TM2792 az LG CINEMA 3D technológiáját is alkalmazza, a már megszokott, könnyű, akkumulátor nélküli, a szemnek kevésbé fárasztó szemüveggel. A 3D Sound Zooming funkció a képernyőn látható objektumok mozgásának megfelelően szimulálja a hang mozgását, tovább fokozva ezzel a térhatású élményt.

Az LG TM2792 európai forgalmazását várhatóan szeptembertől kezdi meg a gyártó.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.