Hirdetés

Írj saját elnöki rendeletet



|

A Donald Draws: Executive Doodle egy mókás androidos app, ami egyéni üzenetet ad Donald Trump kezébe.

Hirdetés

Mióta Donald Trump megmutatta a sokat vitatott elnöki rendeletét, azóta az átrajzolt memék ellepték az egész internetet. Akinek van saját ötlete, de nem elég ügyes a kép- és/vagy videoszerkesztésben, annak nagy segítséget jelent majd ez az app. 

Hirdetés

A Donald Draws: Executive Doodle ugyanis pont azért készült el, hogy a saját elnöki rendeletünket adhassuk Donald Trump kezébe. 

Az appban írni, rajzolni és képet importálni is tudunk, két külön oldalra. Ezeket utána egy GIF-be integrálja az app, amit már bárkivel, bárhol megoszthatunk. 

Az alkalmazás egyelőre csak Androidon érhető el, de minden bizonnyal az iOS-es tábort is egyre jobban érdekli. Nagyon egyszerű program, látványos eredménnyel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.