Hirdetés

Itt a legújabb Nero 7: Reloaded - ingyen frissítés a heteseknek



|

A Nero új változata, a Nero 7 Premium Reloaded már támogatja a Blu-ray és a HD DVD lemezek írását is.

Hirdetés

Az évek folyamán a Nero egy nagyon jól használható, egyszerű CD-író alkalmazásból komplett multimédiás csomaggá vált, amelyek tagjai rengeteg különböző problémára kínálnak megoldást. A most megjelent Nero 7 Premium Reloaded két olyan modult tartalmaz, amely korábban nem volta a csomag része. Ezek közül az első, az önálló alkalmazásként már korábban elérhető Nero Sipps, amely egy VoIP (Voice over IP) technológián alapuló internetes telefonálást megvalósító segédprogram. A csomag másik újdonsága a Nero Mobile, amely gyakorlatilag nem más, mint egy médiacenter alkalmazás tenyérgépekre és mobiltelefonokra. Támogatja az összes elterjedt szoftver és hardver platformot, képes teljes képernyős videolejátszásra és képnézegetésre. Ráadásul közvetlenül képes állományokat lejátszani otthoni médiacenterünkről.

Nemcsak új alkalmazások kerültek bele a csomagba, hanem a már korábban benne lévő régiek is átestek némi „felújításon”, ezek közül természetesen a lemezek égetéséért felelős Nero Burning ROM és egyszerűbben kezelhető változata, a Nero Express sem maradhatott ki. Legfontosabb újításuk a legújabb technológiák támogatása, a Nero összes lemezírásra képes komponense kezeli mostantól a Blu-ray és a HD DVD korongokat is. Szintén örvendetes, hogy végre feloldották a korábbi verziókban szereplő korlátozást: immáron korlátlan mennyiségű és minőségű MP3 és MP3Pro állomány kódolására van lehetőségünk. A Nero többi komponense közül szinte mindegyikben találunk valamilyen egyéb újdonságot, a Nero Home médiacenter alkalmazás a korábbinál többfajta eszközt támogat, képes a -- szintén a csomag részét képező -- Nero MediaHome otthoni média szolgáltató kiszolgálón keresztül „közvetített” tévéadások lejátszására és immáron támogatja a PiP (kép a képben) megjelenítést is. A Nero Vision 4 video szerkesztő és összeállító a rengeteg eddig is támogatott forrás-formátum mellett immáron képes nagyfelbontású HD videók kezelésére, sőt 5.1-es Dolby hangkódolásra is.

nero2.png

A fent említetteken kívül természetesen a csomag még rengeteg hasznos és kevésbé hasznos alkalmazást tartalmaz. Ilyen például a Nero Recode amelynek segítségével meglévő film DVD-inket tudjuk újratömöríteni és a felesleges elemeket eltávolítani (például egy DVD-9-en található mozit DVD-5-re átkódolni). A Nero BackItUp archiváló alkalmazásban csupán egyetlen újdonság került bele, ez pedig teljes merevelemezek tükrözésének lehetősége. A haszontalan összetevők közül érdemes kiemelni a tálca értesítési területére beülő Nero Search sávot, amely egyrészt egy a saját gépen kereső alkalmazás, másrészt az Yahoo! segítségével az internetes kutakodásainkat is megkönnyíti -- nem igazán értjük, hogy mi haszna van egy ilyen programcsomag részeként. Szintén kissé felesleges a Nero Photosnap képmanipuláló segédprogram, amely sem tudásával, sem kissé elavult felhasználói felületével nem illik bele a többi alkalmazás közé.

Igazi teljes körű megoldást kap az, aki megvásárolja a Nero 7 Premium Reloaded csomagot, amely a hobbi-számítógépezés gyakorlatilag összes területét lefedi, legyen szó videókról, zenékről képekről vagy korongok írásáról. Mivel bármely összetevője szabadon telepíthető, így csak a számunkra fontos moduljai foglalják el a helyet a merevlemezről. Az alkalmazást azoknak ajánljuk, akik teljes körű multimédiás programcsomagot keresnek. Akik pedig már megvásárolták a 7-es sorozat valamely régebbi változatát, ingyenesen frissíthetik a szoftvercsomagot - látogassanak el a gyártó weboldalára!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.