Hirdetés

Itt a PlayStation 3D monitor



|

Aktív szemüveggel működik a játékos Sony 3D monitor.

Hirdetés

Nem csak 3D játékokhoz jó a PlayStation monitor, segítségével megosztható a teljes tévéképernyő terület használata két játékos között.

 

A tegnapi Sony E3 konferencián új és szó szerint látványos PlayStation kiegészítőt mutatott be a Sony. A PlayStation 3D monitor révén a játékosok belépőt nyerhetnek a 3D játékok világába, viszonylag olcsón. A 24 hüvelykes Full HD TFT monitor 499 dolláros árában a HDMI kábel és két aktív szemüveg is benne van, sőt induló 3D címnek a Resistance 3-at mellékelik.

 

 

Az aktív képzáras 3D megjelenítés mindkét szem számára Full HD képet biztosít, ami elvileg a részletek pontosabb megjelenítését teszi lehetővé sztereoszkopikus üzemmódban is. Ezúttal 2D-ben is kézzelfoghatóbb előnyét láthatják a játékosok az aktív képzárnak, duál teljes képernyős módban a két szemüveg nem a 3D hatásról, hanem arról gondoskodik, hogy a teljes képfelületet pár huzamosan két játékos használhassa. Egy monitorban tehát gyakorlatilag két Full HD képfelülethez jutnak a játékosok, ha egyazon PlayStation 3 készüléken játszanak, ami tovább javítja a kiegészítő ár-érték arányát. Az más kérdés, hogy ehhez a játéknak is támogatnia kell a duál üzemmódot, egyelőre nincs információ ezen címek köréről. A bemutató alapján a Motorstorm Apocalypse és a Wipeout megkapják majd ezt a képességet.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.