Hirdetés

Játékipari elemző: a PC gamerek arrogáns balfékek



|

Michael Pachter szerint leginkább a rasszistákhoz hasonlíthatóak.

Hirdetés

Milliárd dolláros üzlethez méltóan a játékiparnak is megvannak a maga ismertebb elemzői, az egyik notórius figura Michael Pachter. A férfi az elmúlt 15 évben számos alkalommal ingerelte fel a provokatív nyilatkozataival a gamer közösséget, a héten pedig sikerült egy újabb gyöngyszemet produkálnia.


Hirdetés


Pachtert ezúttal az elsősorban bulvárban utazó Daily Star kereste fel a PlayStation 4 Pro konzol kapcsán, a kiadvány munkatársának egyik kérdése pedig az volt, hogy a termék vajon képes lehet-e felkelteni a számítógépes gamerek érdeklődését. Az elemző rövid válasza a nem volt, de szerencsére kifejtette: "A PC gamerek olyanok, mint a rasszisták: csak a saját fajtájukat szeretik, nem nyitnak a külvilág felé, nem kívánnak más fajokkal keveredni. A PC gamerek arrogáns balfékek, akiknek meggyőződésük, hogy amit tesznek, az feltétlenül jobb annál, mint amire bárki más képes lehet".


Michael Pachter


A nyilatkozat önmagában is szórakoztató, ezek szerint a másfél évtizedes pályafutása alatt a játékipari elemzőnek nem tűntek fel a heves konzolháborúk; az összes platformnak megvan a maga elvakult közönsége. Ettől függetlenül a meglátásának sajátos humorát mégis az adja, hogy PlayStation 4 Pro konzol pontosan azért készült, hogy megakadályozza a jelenlegi PS4-tulajok szebbre és jobbra vágyó részének számítógépekre való átvándorlását.



(Forrás: KitGuru)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.