Hirdetés

Játékos notebook Core i7-tel a Toshibától



|

A Toshiba frissítette Satellite P505-ös notebookját, amelybe immáron Intel Core i7-es processzor került.

Hirdetés

A Toshiba frissítette játékosoknak szánt noteszgépét, a Satellite P505-öst. A behemótnak mondható notebook kifejezetten jó ár-értek aránnyal bír, főleg most, hogy a frissítés nyomán Intel Core i7-es processzor került bele.

 

A 18,4 hüvelykes, 1680x945-ös felbontásra képes LCD-kijelzővel felszerelt gépbe 1,6 GHz-es Core i7-720QM processzor, 4 GB DDR3-as memória és egy 500 gigabájtos SATA merevlemez került. A Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel ellátott laptophoz többrétegű DVD-írót, ExpressCard-férőhelyet, beépített kártyaolvasót is kapunk, no és ne feledkezzünk meg az NVIDIA GeForce 310M-jéről sem, ami 512 MB memóriával érkezik.

 

A négy USB 2.0-ás porttal szerelt gépbe hatalmas, 12-cellás akkumulátor kerül. A Satellite P505-ös egy akció keretében most 689 dollárba kerül.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.