Hirdetés

Játékzenéket gyűjtő portált indított a Spotify



|

Dedikált felületen váltak elérhetővé az OST-k és válogatások.

Hirdetés

Némi túlzással nincs olyan hét, hogy a Spotify ne próbálna a felhasználók kedvében járni valamiféle új zenék felfedezésével kapcsolatos újítással. Ezúttal a játékosok kerültek a zenestreamelő illetékeseinek figyelmébe, a szolgáltatás mostantól egy dedikált webhelyen próbálja összegyűjteni a kínálatában elérhető hivatalos OST-ket, továbbá a felhasználók által összegyűjtött válogatásokat.


Hirdetés


A Spotify Gaming kollekciója egyelőre rendkívül foghíjas, első körben csak az újabb, vagy továbbra is népszerű játékok zenéit sikerül összegyűjteni a felületre; a nyitóképünkön látható Remember Me OST-jét sem sikerült még listázni. Keresőt sem kínál a webhely, a kínálat bővülésével párhuzamosan egyre nagyobb szükség lesz a funkcióra. A jelenlegi hiányosságok ellenére remek kezdeményezésről van szó, a zenék hallgatásához persze szükség van egy Spotify-fiókra.



(Forrás: The Verge, Spotify Gaming)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.