Hirdetés

Jöhet az e-papír kijelzős dizájncipő



|

Mobilos alkalmazással változtathatóak a képek és animációk.

Hirdetés

Érdekes termék került fel a stílust kedvelők számára az Indiegogo közösségi finanszírozó platformra. A ShiftWear cipők érdekessége, hogy a külső oldalaikon e-papír kijelzők találhatóak, így a viselőjük kedve szerint cserélgethet háttérképeket és animációkat a lábbelin. A tervek szerint a hozzá készülő mobilos alkalmazás beépített bolttal is rendelkezni fog, ahol ingyen megoszthatóak és árulhatóak lesznek a saját készítésű dekorációk.

Hirdetés


A készítők szerint a kijelző és elektromos komponensek ellenére a cipők bírják majd strapát, továbbá a teljes vízállóságuknak köszönhetően akár géppel is moshatóak lesznek. A beépített akku töltése (ideális esetben) kétféle módon történhet majd: a lépések során keletkező kinetikus energiával, továbbá vezeték nélküli technológiával.


Sajnos nem olcsó mulatság a trendi lábbeli megvalósítása: a készítők első körben minimum 25 ezer dollárt szeretnének összekalapozni, azonban a kezdeti kollekció piacra dobásához minimum 250 ezer dollár kell. A színes és flexibilis kijelzővel rendelkező cipőmodellhez már 1 millió dollár finanszírozás szükséges, a kinetikus és vezeték nélküli töltés kivitelezéséhez pedig 2 millió dollár. Ha összejönne 3 millió dollár, akkor érintős is lehetne a kijelző, extra szenzorok adatai alapján magától változhatna a megjelenítők képe, továbbá vízálló hangszórókat is építenének a cipőkbe.


A ShiftWear cipők ára olyan 150 dollárnál kezdődhet, ha sikeres lesz a kampány.


(Forrás: Engadget, Indiegogo)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.