Hirdetés

Jöhet PC-re a PlayStation Now játékstreamelő!



|

Mégsem maradnak le a PC-s játékosok a The Last of Us-ról?

Hirdetés

Néhány héttel ezelőtt a francia Gamekult játékportál azzal állt elő, hogy az értesülései szerint hamarosan Windows rendszerű számítógépeken is elérhető lesz a PlayStation Now szolgáltatás, azaz 400+ eredetileg a Sony PlayStation 3 konzolra megjelent játék válhat számítógépen is játszhatóvá. A PlayStation Now nem emulátor, hanem egy felhő alapú streamelő, a helyi gép helyett távoli szerverfarmokon futnak a játékok.


Hirdetés


A Gamekult beszámolójából a kétesnek tekinthető forrás miatt nem lett internetes szenzáció, azonban egyre gyanúsabb, hogy hitelesek voltak a kiadvány exkluzív értesülései. Elsőként megemlítendő, hogy az Amazon francia kirendeltségének a kínálatában feltűnt egy PlayStation Dual Shock gamepad PC-khez csatlakoztatására kitalált USB adapter adatlapja, a 19,99 eurós termék állítólag 2016. szeptember 15-én válhat elérhetővé.



Ami ennél is biztatóbb, hogy a Sony látszólag maga is kiszivárogtatta a nagy bejelentést: ebben a blogbejegyzésben az egyik illusztrációs kép eredeti alternatív leírása az volt, hogy "PS Now a PC-n bejelentő bejegyzés a Sony Europe-tól, a Flickr-en". Valószínűleg a japán cég blogrendszerében történt valami malőr, az automatikusan generált szöveg véletlenül kerülhetett be képleírásba. A hibát véletlenül vette észre a Wario64 nicknevű Twitterező, az Ars Technica írója még időben meg tudta erősíteni az információ hitelességét.


A PlayStation Now szolgáltatásban elérhető játékok listája itt böngészhető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.