Hirdetés

Jön a bitcoinos fizetési lehetőség a Steambe?



|

Az áruház szövegfordító szolgáltatása leplezte le az újítást.

Hirdetés

A jelek szerint újabb fizetési lehetőséggel bővül a legnagyobb PC-s játékokat áruló bolt. A Reddit Haoose nicknéven futó felhasználója tegnap a Steam publikus szövegfordító szolgáltatásában mesterkedve bitcoinos fizetéssel kapcsolatos stringeket fedezett fel, amelyek alapján a digitális játékáruház felhasználói a BitPay fizetésfeldolgozó rendszeren át fizethetnek majd a BitCoinjaikkal.

Hirdetés


A Steam felületén megjelenő szövegek alapján nem feltétlenül a BitCoin lesz leggyorsabb fizetési módszer, ugyanis az áruház megerősítést kér a BitPay-től a tranzakció megcáfolhatatlan sikerességéről, ez a műveletet jobb esetben néhány percet, rosszabb esetben pedig akár napokat is igénybe vehet. Szintén rossz hír, hogy pénzvisszatérítés kérése esetén a BitCoinnal kifizetett játékok árát csak a Walletbe hajlandó visszaadni a Valve, nem lehetséges bankszámlára vagy bitcoinos pénztárcába visszakérni az összeget.


A Steamen jelenleg bank- és hitelkártyákkal, a Walleten keresztül, továbbá többek közt a PayPal, WebMoney, iDeal, PaySafeCard és Moneybooker szolgáltatások segítségével lehet kiegyenlíteni a vásárlások értékét.


(Forrás: Reddit, KitGuru | Nyitókép: Per-Olof Forsberg)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.