Hirdetés

Jön a csoportos hangcsevegés a Messengerbe



|

A napokban Android és iOS rendszereken is elérhetővé válik a funkció.

Hirdetés

A Facebook Messengerben általában írott csevegést folytatnak a felhasználók, bár ez nem feltétlenül a leggyorsabb és leghatékonyabb módja a másokkal való kommunikációnak. A szolgáltatás már régóta lehetővé teszi a videochatet és hangcsevegést is, kíváncsian várjuk, hogy ezeket mikor fedezik fel újból a felhasználók.

Hirdetés


A Messenger fejlesztéséért felelős termékmenedzser tegnap bejelentette, hogy hamarosan jóval hasznosabb lesz a szolgáltatás hangcsevegési lehetősége. Az Android és iOS kliensprogramokhoz legfeljebb néhány napon belül megérkező frissítés telepítése után a felhasználók akár 50 fős csoportos hangcsevegéseket is létrehozhatnak majd. A funkció nagyon hasznosnak bizonyulhat a következő családi piknik, vagy baráti összejövetel megszervezésekor.


A csoportos hangcsevegés elindításához csak be kell lépni a kívánt csoportba a Messengeren, rá kell koppintani a telefonkagylós ikonra, ki kell választani a csevegésbe meghívni kívánt ismerősöket, és el kell indítani a hívást.


(Forrás: David Marcus, Lifehacker)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.