Hirdetés

Jönnek a 3D-nyomtatott ételek



|

Egyedi élményt ígér az éttermekben a Food Ink nevű startup.

Hirdetés

A 3D-nyomtatás ugyan a legutóbbi hónapok történései alapján nem lesz fogyasztói őrület, de azért a fegyverek világát és a gyógyszeripart nagyban segítheti. És a jelek szerint az ételek világában is hoz némi újdonságot. 

Hirdetés

A 3D-nyomtatott étel még fantasztikus dolognak hangzik, de a byFlow már gyárt olyan 3D-nyomtatókat, amelyek bármilyen tésztát vagy krémet képesek használni annak érdekében, hogy ételeket nyomtassanak. A kinézet és az íz csak az éttermeken múlik. 

A Food Ink nevű startup már használja a byFlow gépeit, és Venlóban, valamint Londonban az idén nyáron már éttermekben tesztelik azokat. Komplett vacsoraélményt kínálnak, az ételek, a technológia és a művészetek világát kombinálva - amihez hasonlót jelenleg sehol nem lehet találni. 

A 3D-nyomtatott ételeket egyébként az amerikai katonák számára is igyekeznek minél használhatóbb és jobb formába önteni, és pizzák is készülnek már így - a hosszabb küldetések miatt a NASA is belevetette magát ebbe a világba. 

A technológia gyors fejlődésével egyre több séf alkothat majd eddig nem látott dolgokat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.