Hirdetés

Jönnek az 1 terás PC World előfizetők



|

Hatalmas online tárhelyet, friss 2016-es Office klienseket, valamint számos ajándékot adunk minden új és meglévő PC World előfizetőnek.

Hirdetés

Idén is feltuningoljuk minden új és meglévő előfizetőnket. Év végi akciónk keretén belül ugyanis nem csak 12 magazint kínálunk olvasóiknak, hanem az Office 365 Personal részeként a Microsoft legújabb irodai programcsomagját is átadjuk, nem kevesebb, mint 1 TB tárhellyel együtt. Sőt, vásárlóink eszközeinek a védelméről is gondoskodunk az előfizetés időtartama alatt, hiszen ajándékba adjuk a Panda többplatformos vírusvédelmének legújabb kiadását, amely egy PC-re és egy Android készülékre telepíthető. A gépek épségéről pedig az IObit driver-frissítő segédprogramjával, és a WinUtilities díjnyertes rendszerkarbantartójával gondoskodunk, sőt még a Zoner professzionális képmenedzserét is tálcán kínáljuk, hogy olvasóink egy előfizetéssel minden nélkülözhetetlen programhoz hozzájuthassanak. A csomag értéke több mint 65 ezer forint, ám az akció keretén belül, korlátozott ideig az alapcsomag most mindössze 19 980 forintért lehet a tiéd.



Ha még a havi garantált ajándékokkal is számolunk - gondolunk itt a biztonsági szoftverkódokra, a teljes verziókra és az ajándék magazinokra - bőven százezer forint felettire nő a kedvezmény mértéke. És ez még nem minden, idén ugyanis a 25. évfolyamunkra készülve egy ütős prémium csomaggal készültünk.



25 980 forintért nem csak az eddig felsorolt szoftverek lehetnek a tiéd, de még egy PC World pólóval és egy alkoholszondával is megajándékozunk, valamint választhatsz egyet értékes tárgynyereményeink közül, ahol többek között Skullcandy hangszórót, 32 GB-os pendrive-ot, valamint laptophátizsákot is találsz. A választható tárgyak teljes listáját a pcworld.hu/elofizetes oldalon találod.



Idén is készültünk egy nyereményjátékkal. Azok között, akik az akció keretén belül január 20-ig 19 980 Ft vagy 25 980 Ft összegért előfizetnek a PC World magazinra kiadónknál, január 20-án egy Xbox One ajándékcsomagot sorsolunk ki.

További információ és megrendelés: pcworld.hu/elofizetes

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.