Hirdetés

Jövő héten jönnek a Youtube Red első exkluzívjai



|

A Play Áruházban nemzetközileg is megvásárolhatóak lesznek a tartalmak.

Hirdetés

A jövő héten megérkeznek az előfizetős Youtube Red első exkluzív tartalmai, első körben a A Trip to Unicorn Island és Scare PewDiePie sorozatokhoz férnek majd hozzá az előfizetők. Az elkövetkező hetekben további filmeket és sorozatokat kapnak majd a reklámmentesített videomegosztó felhasználói, azaz a Google hamarosan hivatalosan is harcba bocsátkozik a prémium tartalmak piacán az Amazonnal és Netflixszel.

Hirdetés


A Youtube Red egyelőre csak az Egyesült Államokban érhető el, azonban nem kell elkeseredniük a szolgáltatás exkluzív műsoraira kíváncsiaknak, ugyanis azok a Play Áruházban is elérhetővé fognak válni, a Play Filmek szekcióban lesznek megvásárolhatóak. A fentebb említett műsorok elvileg egy nappal a Reden való elérhetővé válásuk után debütálnak majd az Áruházban. Árakról egyelőre nem esett szó.


(Forrás: 9to5Google, Google)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.