Hirdetés

Jövő hónapban indulhat az előfizetős Youtube



|

Korlátlan zenestreamelés és reklámmentesítés 10 dollárért?

Hirdetés

A Re/Code értesülései szerint a jövő hónapban elindulhat a Youtube régóta híresztelt előfizetéses szolgáltatása. Eddig úgy tűnt, hogy kettő eltérő előfizetés lesz: az egyikért korlátlan zenestreamelést, a másikért pedig reklámmentesítést kínált volna a portál. Friss információk alapján ennél végül sokkal jobb üzleti stratégiát dolgozott ki a Google leánycége, 10 dollárért cserébe elvileg mindkettőt megkapják majd az előfizetők.

Hirdetés


A Re/Code szerint a Youtube-os videóikból pénzt keresők eldönthetik, hogy hajlandóak-e részt venni a reklámmentesítéses ajánlatban, vagy inkább ragaszkodnak a megszokott hirdetések kötelező megjelenítéséhez. Utóbbi esetben természetesen nem részesülnek abból az összegből, amelyet a nézők havidíjként befizetnek. Eddig a Youtuberek 95 százaléka dönthetett a programban való részvétel mellett.


A fenti ár rendkívül agresszívnek tűnik a kombinált szolgáltatásért cserébe, de természetesen fenntartásokkal kell fogadni a hírben elhangozott pletykákat. Hamarosan mindenre fény derül.


(Forrás: 9to5Google | Nyitókép: m anima)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.