Hirdetés

Jövőre jöhetnek az első CarPlay-es Toyoták



|

Egyelőre nem tudni, mely modellekbe kerülhet bele az Apple iOS-alapú szórakoztató központja.

Hirdetés

Az Apple a múlt héten, a Genfi Autószalonon mutatta be CarPlay nevű autós szórakoztató központja első működő implementációit. A nagyszabású demóban több autógyártó is részt vett – köztük a Toyota, amely csütörtökön bejelentette, hogy már 2015-ben piacra dobhatja első CarPlay-jel szerelt modelljeit.

Hirdetés

A nagy-britanniai leányka hivatalos blogján olvasható szűkszavú bejelentésből sajnos nem derült ki, hogy mely modellekben és piacokon mutatkozhatnak be az Apple rendszerével villantó autók – ahogy azt sem, hogy a most futó modellekbe is beépítik-e azt.

Az Apple először tavaly júniusban, a San Franciscó-i WWDC-n jelentette be az akkor még iOS in Éhe Car néven futó megoldást, amelynek publikus változatát a múlt héten, az iOS 7.1-gyel egy időben mutatták be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.