Hirdetés

Kapható a LEGO MINDSTORMS NXT



|

A LEGO játéka – amellett, hogy szórakoztat – a jövőt varázsolja elénk

Hirdetés

A LEGO MINDSTORMS NXT úgy mozog és viselkedik, ahogy csak a lelkes alkotók szeretnék – a lehetőségek és a mozdulatok száma végtelen! Sőt, a MINDSTORMS NXT képes megkülönböztetni a színeket, érzékeli a távolságot, reagál az érintésre és a hangra és még akár táncol is!




A LEGO Company legkeresettebb játékának lelke egy önálló, ún. NXT építőkocka, amely egy számítógép segítségével programozható, 32 bites mikroprocesszort tartalmaz. Ez bluetooth vagy USB kapcsolat segítségével köthető össze a számítógéppel, sőt akár mobiltelefonról vagy PDA-ról is irányítható. A LEGO MINDSTORMS NXT-hez az alapkészlet mellé további kiegészítő alkatrészek és oktató CD-k is kaphatók.

A LEGO MINDSTORMS NXT kivívta a szakmai közönség elismerését is: idén februárban, a nagyszabású Nürnbergi Játékkiállításon „Technológiai Innováció” kategóriában elnyerte a kiállítás innovációs díját.

A LEGO MINDSTORMS NXT ajánlott fogyasztói ára 78 990 Ft
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.