Hirdetés

Kaszinóba vitték a Google Glasst



|

A Google Glass egyik tesztelője merészet húzott azzal, hogy okosszemüvegben kaszinózott.

Hirdetés

A Google Glass igen nagy mértékben váltott ki pánikot a világban az adatvédelem és a személyes információk védelme miatt; a kaszinók és bárok tulajdonosai mellett a világ kormányai is aggódnak, hogy ki miként fog visszaélni az okosszemüveggel. Talán éppen ezért olyan meglepő Chris Barrett története, aki miután egy letartóztatást filmezett a szemüveggel, most három kaszinóba is magával vitte a Google Glasst. 

A három, Atlantic Cityben található kaszinóból kettőben senkit nem érdekelt a Google szemüvege, a harmadikban is csak a rulettasztalnál kérdeztek rá, mit visel. Amikor elmagyarázta, megkérték, hogy vegye le, de a főnök és a verőemberek érkezése elmaradt, sőt, még további képeket is tudott készíteni az autójához menet. A rulettasztalnál lévő dolgozót kivéve senki nem szólt egy szót sem a Google Glass miatt. 

Barrett nem viselkedett kihívóan, de nem is a szőnyeg alatt közlekedett az okosszemüveggel. Az útja során számos biztonsági őrrel találkozott, akik szemkontaktusba is kerültek vele, ennek ellenére egy embert kivéve senki nem kérdezett tőle semmit. Ez egyesek számára megnyugtató, másoknak aggasztó hír lehet. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.