Hirdetés

Kedveled a DVD-t? Van egy jó ajánlatunk!



|

Tavaszi előfizetői akciónk keretén belül most kedvezményes áron fizethetsz elő magazinunkra, hozzájutva a PC World Plus tagság minden előnyéhez.

Hirdetés

Májusban lesz másfél éves a PC World Plus szolgáltatásunk, amit a hozzánk érkező visszajelzések alapján sok olvasónk megkedvelt. Őszintén szólva én magam is hamarabb töltöm be a böngészőbe a pcworld.hu/plus oldalt, minthogy előkeressem az aktuális magazin lemezmellékletét egy éppen keresett szoftverért, exkluzív tartalomért. Az online szolgáltatás mindig "kéznél van", ráadásul sok esetben hamarabb betöltődik, mint a DVD.

Eljárt az idő az optikai adattárolás felett, ma már egyre kevesebb eszközbe kerül ODD meghajtó, és egyre kevésbé igénylik annak meglétét az emberek. Kereskedők beszámolói alapján egy konfiguráció összeállításnál például sokan tudatosan lehúzzák a listáról az optikai lemezmeghajtót, hogy a fennmaradó keretből inkább nagyobb merevlemezre, több memóriára költsenek. A PC World Plushoz hasonló felhőszolgáltatások kényelmét nehéz felülmúlni jelenleg. Éppen ezért indítottuk el az első között 2014. decemberében exkluzív online felületünket, mint ahogy a CD-, majd a DVD-mellékletek használatában is a pionírok közt voltunk.

PC World Plus - ahogy olvasóink látják



Húsz éve készítettük el az első lemezünket, eljött az ideje, hogy egy következő szintre lépjünk, és még tovább fejleszthessük magazinunkat, mellékletünket. Tudjuk, hogy sokaknak a mai napig sokat jelent az offline mellékletünk, ezért az előfizetőiknek továbbra is minden hónapban a magazinunk mellé fogjuk csomagolni aktuális DVD-nket, a PC World Plus kódjával együtt, míg az újságárusokál árult kiadványoknál kizárólag a Plus hozzáférés lesz elérhető. Természetesen utóbbi továbbra is minden lemezen található szoftvert,biztonsági programot és exkluzív ajándékot tartalmazni fog, a vírusirtók havi kódjával együtt, azaz a PC World Plus kompromisszummentes élményt fog kínálni, ahogy eddig is tette,

Ha ettől függetlenül szeretnéd megkapni lemezünket, de még nem vagy előfizető, ajánljuk április akciónkat, amely keretén belül rendkívül kedvező áron fizethetsz elő magazinunkra három hónapra, vagy fél évre, akár több ezer forintot megspórolva.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.