Hirdetés

Kegyetlen ajánlat a Play Zene családi csomagja



|

Az USA-ban a Youtube Redhez is hozzáférést biztosít mindenkinek a hatfős kiszerelés.

Hirdetés

Szeptemberben a Google bejelentette, hogy végre fel fogja venni a kesztyűt a Spotify és Apple Music zenestreamelő szolgáltatásaival szemben, azaz végre úton van a Play Zene szolgáltatás családi előfizetése. A vállalat friss tájékoztatása szerint az elkövetkező napokban élesedni fog az ajánlat, azonban első körben csak az Egyesült Államokban, Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Franciaországban és Németországban tartózkodó felhasználók számára válik elérhetővé. A jövőben természetesen további piacokra is megérkezik majd a csomag, idővel minden bizonnyal hazánkban is elérhető lesz.

Hirdetés


A lényegre térve a Google alaposan odapirított a konkurenciának: a riválisok megoldásaihoz hasonlóan a család csomag havi 15 dollárba kerül majd, azonban ennyi pénzért nem csak hat személy korlátlan zenefogyasztását fedezi, de az USA területén mindegyikőjük számára biztosítja a reklámmentes, jövőre exkluzív tartalmakkal bővülő Youtube Red elérését.


Az Egyesült Államokon kívül a Youtube Red hiányában egyelőre várhatóan nem fog sok vizet kavarni a Play Zene családi csomagja, ám sanda gyanúnk szerint a videomegosztó fizetős verziójának fokozatos jövő évi terjeszkedése során az európai Play Zene családi csomagokba is bekerül majd a Red.


(Forrás: The Verge, Google)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.