Hirdetés

Készíts menő koncertfotókat



|

A fesztiválszezon még tart, így talán nem késő pár hasznos tippet adnunk azon olvasóinknak, akik kedvenc zenekarukat a nézőtérről szeretnék megörökíteni telefonjuk segítségével.

Hirdetés

Nagyon sok dologra kell figyelnünk ha szeretnénk igazán jó fotót készíteni. Az egyik dolog például, hogy legyen nálunk egy rendes fényképező. Amikor azonban a baj már megtörtént, és és arra eszmélünk, hogy egy koncert harmadik sorában csápolunk, előttünk a kedvenc zenekarunk, nálunk pedig mindössze egy kamerás telefon van, akkor azt kell használnunk, mese nincs.

Ahhoz azonban, hogy elkerüljük a magyarázkodást, és esküdözést barátaink felé - miszerint az elmosódott, homályos foltok a telefonunk kijelzőjén igazából a Nine Inch Nails, csak Trent Reznor pont ugrott, a zenészei pedig épp headbangeltek -, elkerülhetetlen egy kis gyakorlat.

A Macworld cikkében pedig egy pár fontos tippet olvashattok, melyek segítségével a gyakorlási időszak alatt is értékelhető képeket készíthettek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.