Hirdetés

Kincsvadászatot indított az MSI és az Intel



|

Az MSI Europe és az Intel Hungary kincskereső játékot indított, melynek értékes nyereményei nem túl mélyen elásva várják a kitartó, kalandvágyó, de legfőképp a leggyorsabb felhasználókat.

Hirdetés

Az MSI Europe és az Intel "Keresd az X-et! Legyél gyors, játssz keményen..." című kincskereső játéka nem akármilyen termékeket ajánlott fel az Indiana Jones vagy Lara Croft mentalitását nyomokban tartalmazó, vállalkozó kedvű felhasználók számára. Pont ezért nem árt már most felfrissítenünk a földrajzi ismeretünket, elővenni a túracipőt, lenyújtani az izmainkat, de legfőképp relaxálni és helyesen válaszolni a felmerülő kérdésekre, mivel az MSI X79A-GD65 (8D) alaplapja, az Intel 520 120 GB-os SSD-je mellett 3db MSI ajándékcsomag is várja hős megtalálóját.

 

A képre kattintva feltárulnak a részletek.

 

A játék március 19-én startolt (vagyis már egy napja csattogtathatjuk agyunk ostorát) el az MSI Europe- és az Intel Hungary Facebook oldalán. Az előbbi közösségi oldalon időközönként térképdarabok jelennek majd meg, melyek részletei alapján ki kell találni, mit is láthatunk rajta. Emellett az Intel Hungary facebook oldala naponként tesz fel egy kérdést, melyek, ha nehéznek bizonyulnának, akkor azokhoz az MSI facebook oldalán kapunk segítséget. A 30-ig tartó játék során minimum három kérdésre kell helyesen válaszolnunk, hogy később lehetőségünk legyen valamelyik terméket birtokba venni. A válaszokat a hu-marketing@msi.com címre várják. Amennyiben megtaláljuk az X-et a játék utolsó napján ne késlekedjünk az arról készített képet megosztani a MSI Europe üzenőfalára, ugyanis az első két kincsvadász az említett alaplappal vagy az SSD-vel gazdagodik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.