Hirdetés

Kiterjesztett valóságban utazik az LG robotporszívója



|

Járőrözni is képes az LG legújabb robotporszívója.

Hirdetés

Lassan eljutunk oda, hogy a robotporszívók nem csak próbálnak segíteni a takarításban, hanem megmondják nekünk, hogyan kell takarítani. Az LG legújabb HOM-BOT-ja igazán high-tech kütyü lett

Hirdetés

Az új modell nem úgy működik, hogy egy térképen kiválasztunk egy területet vagy távirányítjuk egy helyre a robotot. Ehelyett csak meg kell nyitni egy okostelefonos LG kameraappot, majd rányomni a kívánt helyre a képen. 

A robotporszívó ezután meghatározza, hogy hol van a tulajdonos és a telefon, valamint a kijelölt hely, és elindul. 

A HOM-BOT ezen felül képes az üres lakásban járőrözni, amikor nincs otthon senki. Ekkor nem csak a koszt szedi össze, hanem figyelmeztetést küld minden olyan esetben, amikor mozgást érzékel valahol. 

Szükség esetén manuálisan is át lehet venni az irányítást, és odaküldeni a robotporszívót, ahová kell: mint egy távirányítós autót. 

Az LG ügyes megoldása ott lesz a januári CES-en is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.