Hirdetés

Korlátlan és ingyenes zene a Spotify-tól



|

A cég pár nappal a Beats Music elindulása előtt mutatta be legújabb webes szolgáltatását.

Hirdetés

Sok előnye van annak, ha egy cég 250 millió dolláros tőkebevonást tud tető alá hozni: például olyan szolgáltatásokat nyújthat az ügyfeleinek, amelyekkel piaci konkurensei csak igen nehezen tudnak versenybe szállni. A Spotify szerdán jelentette be, hogy webes szolgáltatásának regisztráltjai ezentúl korlátlan mennyiségben streamelhetnek zenét a szervereiről – méghozzá ingyen.

Hirdetés

A felhasználók eddig egy hat hónapos trialt követően csak meghatározott mennyiségű zenét hallgathattak meg. Most minden korlátozást eltöröltek – amivel alaposan feladták a leckét az olyan versenytársaknak, mint a Rdio vagy a napokban induló, Dr. Dre neve fémjelezte Beats Musics.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.