Hirdetés

Korrupció elleni harc: lődd le a lefizetett hivatalnokot!



|

A Kínaiak véres játékon keresztül próbálják jóra nevelni az ifjúságot.

Hirdetés

A Megvesztegethetetlen Harcosban a játékosok több szinten keresztül vágják magukat át a korrupt hivatalnokok tömegén, míg végül egy valódi paradicsomba jutnak, ahol virágba borultak a fák és a madarak csicseregnek, az emberek pedig megértésben és harmóniában élnek egymással - korrupció nélkül.

 

A játék pillanatok alatt olyan népszerű lett, hogy két nap múlva a kiszolgáló szerverek túlterhelődtek - azóta az online hivatalnokvadászat szünetel. „Sem a szoftver, sem a hardverháttér nem volt felkészítve ilyen mennyiségű játékosra. Nem számítottunk ekkora sikerre" - nyilatkozta egy (valószínűleg nem korrupt) városi hivatalnok.

 

 

incurruptable.jpg

 

 

A korrupció igen égető probléma Kínában, mely teljesen átszövi mind a magán, mind az állami szektort. Ennek ellenére a helyzettel nyilván valóan a Kínaiak sincsenek megelégedve, amit jól mutat a Megvesztegethetetlen Harcos kirobbanó sikere.

 

 

incurruptable2.jpg

 

Nem ez az első eset, hogy egy játékot politikai célokkal készítenek el, ezzel nevelve az ország ifjúságát. 2004-ben jelent meg a Tanulj Lei Feng-től, amiben jó cselekedeteket kellett végrehajtani, amikért pont járt. A névadó Lei Feng egy katona, aki Kínában az önzetlenség mintaképe az állami propagandában, már a hatvanas évek óta.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.