Hirdetés

Közel felére csökkent a Spotify családi csomagjának ára



|

Akár hat fő számára is biztosítható havi 7,99 euróért a Premium előfizetés.

Hirdetés

Tovább folyik a pofozkodás a zenestreamelő szolgáltatások piacán. A hazánkban is népszerű Spotify ma bejelentette, hogy havi 14,99 euróról 7,99 euróra - olyan 2500 forintra -  csökkentette a családi csomagjának árát. A normál egyfelhasználós előfizetés maradt havi 4,99 euró, azaz durván 1600 forint.

Hirdetés


A Spotify családi csomagja legfeljebb hat fő számára biztosít korlátlan és reklámmentes zenestreamelést. A szerződési feltételek szerint a havidíjat álló előfizető csak olyan személyeket vonhat be a családi körébe, akik vele azonos lakcímen laknak, továbbá az ingyenes verzió felhasználói, vagy közvetlenül a Spotify-tól vásárolták a már meglévő Premium előfizetésüket. A családi előfizetéssel rendelkező személyek mindegyike saját felhasználói fiókot használ, mintha egyszemélyes előfizetésük lenne.


Természetesen a családi előfizetéssel már rendelkezőkre is vonatkozik a jelentős árcsökkentés. Semmit sem kell tenniük, a bankkártyájuk szokásos megterhelésekor mostantól havi 7,99 eurót fog vonni a Spotify.


(Forrás: Spotify | Nyitókép: Jon Åslund)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.