Hirdetés

LAN Party EVO: CyberPower játék-PC-k



|

Három normál méretű és egy barebone házba csomagolt játékgéppel jelentkezik a CyberPower.

Hirdetés

A CyberPower bemutatta legújabb játék-PC-it, méghozzá egyenesen négyet. Mindegyik a LAN Party EVO szériába tartozik. Az Xtreme, Commander és Ultra modellek az In-Win Dragon Slayer Gaming Mini házat kapták, míg a Mini egy Silverstone SG-07B Mini-ITX barebone-házba költözött. Mindegyikhez Windows 7 Home Premium 64 bites OS jár alapesetben. Természetesen mindegyik konfiguráció külön testre szabható.

 

A legolcsóbb változat az Ultra, amely viszonylag alap konfigurációval rendelkezik. Az AMD Phenom II X4 955 processzorához 4 GB DDR3-as RAM és egy AMD Radeon HD 5670 grafikus kártya társul, 1 GB memóriával. A PC-hez egy 1 terabájtos HDD is jár. Ára 759 dollár.

 

 

A létrán az Xtreme következik, amely 799 dollárért vásárolható meg, és az Ultrától leginkább csak a processzorát tekintve különbözik: ebbe Intel Core i5-760-as CPU került. A Commander ezzel ellentétben már 6 GB DDR3-as memóriát és egy Intel Core i7-950-es processzort kínál, illetve egy 1 gigabájtos NVIDIA GeForce GTS 450-et. Ára már 999 dollárra rúg.

 

A LAN Party Evolution nevet leginkább a Mini változat képviseli, hiszen egy Mini-ITX-es, barebone méretű játék-PC-ről van szó, ehhez képest hatalmas erővel. A 4 GB DDR3-as RAM-ot egy 1 gigabájtos Radeon HD 5770-es grafikus vezérlő és egy Intel Core i7-870-es CPU egészíti ki. A Miniben egy 5400 RPM-es, 500 GB-os HDD áll rendelkezésünkre. A gép ára 1079 dollár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.