Hirdetés

Lángolva szörfözött egy GoPro kamerával



|

Lángoló háttal és egy akciókamerával vágott a hullámoknak egy szörfös.

Hirdetés

Az akciókamerák megváltoztatták a világot, elképesztő anyagokat vettek filmre, és a mai napig ösztönzik az embereket arra, hogy ilyeneket viselve merész és hihetetlen dolgokat próbáljanak meg. 

Hirdetés

Így tett az a férfi is, akit Jamie O'Briennek hívnak, és szörfösként a legvadabb hullámoktól sem ijed meg. Még akkor sem, ha az egész ruhája lángol.

A mutatvány egy nagyobb Red Bull online show része volt, de szerencsére külön is megtekinthető az akció, amikor tűzben szörfözik O'Brien.

Az ötlet akkor jött, amikor az Instagramon megkérdezte a rajongóit, hogy milyen mutatványnak örülnének legközelebb. Valamiért a legtöbben azt akarták, hogy gyújtsa fel magát.

Ezért megtette, de persze csak egy professzionális kaszkadőrcsapattal. Azért, hogy fokozza az élvezeteket, a Tahitin fellelhető Teahupoo hullámnak vágott neki, ami szerinte a legveszélyesebb a világon.  

Szerintetek mit hívjunk ezentúl extrém sportnak? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.