Hirdetés

LED-es színkeverő az NZXT-től



|

A Hue 2 méter hosszan tudja színpompába öltöztetni PC-nket.

Hirdetés

Az NZXT gyakran foglalkozik olyan kiegészítőkkel és PC-s alkatrészekkel, amelyekről a játékosok álmodnak. Ezúttal a Hue nevű, LED-es színkeverőt mutatta be a gyártó, amelynek a segítségével valóságos színpompában úszhat a gépünk.

 

Az eszköz egy 5,25 hüvelykes meghajtó helyére illeszthető be, és összesen 2 méternyi kábellel rendelkezik, amin 24 darab RGB LED található. Az előlapi részen három állítógomb látható, amelyek segítségével a PC világítása teljesen egyénire szabható.

 

A sima ki/bekapcsolásra is képes Hue a színárnyalat mellett a fényerőt is tudja állítani öt fokozatban, illetve a világítás módja is megváltoztatható, szintén öt szinten. A kiegészítő ára 32,99 dollár.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.