Hirdetés

Legyél te is robotmester



|

Néhány nap alatt elsajátíthatod a robotvezérlés alapjait, programozói előképzettség nélkül.

Hirdetés

A korábbi évek sikere nyomán idén három turnusban indul el a Robot Tábor nyári napközis képességfejlesztő programja, amely keretén belül a diákok valós, a korosztály számára releváns problémák megoldása során sajátítják el valamely korosztályra szabott programozási környezet használatát, gyakorlatot szereznek programozási feladat lépéseinek tervezésében a kreativitást ösztönző, az együttműködést támogató környezetben olyan meghatározó tapasztalatokkal gazdagodnak, minthogy egy probléma megoldására több megoldás létezik, egy nem működő rendszerben a hibák kijavíthatók, egy helyen megszerzett tudás alkalmazható más területeken is, és rengeteg sikerélményen keresztül észrevétlenül tanulnak tanulni valamely igazán izgalmas, játékos programnyelv segítségével.

 



Az öt napos táborokon belül fontos szerephez jutnak a az együttműködést, kreativitást és logikai gondolkodást fejlesztő játékok és a programozás alapjait bemutató online és offline feladatok. A  programozás korosztályra szabott programozási környezetben történik (az egyszerű vezérléstől a kreatív programozási feladatmegoldásig),  ráadásul az elkészült munkákat, táborélményeket a közösségi oldalakon keresztül a szülők is láthatják.

 

Hirdetés


Helyszín: Sashegyi Arany János Általános Iskola és Gimnázium (1124 Budapest, Meredek u. 1)
Turnusok: Visszajáró Robot Tábor (július 6-10), Lurkó Robot Tábor (július 20-24) és Robotmester Robot Tábor (augusztus 3-7).

Bővebb információ: facebook.com/robottabor és robottabor@gmail.com

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.