Hirdetés

Letölthető a Turbo Explorer!



|

Megjelentek a Borland ingyenes fejlesztőeszközei: Turbo Delphi, Turbo...

Hirdetés

Az új Turbo termékcsalád belépő szintű tagjai, a Turbo Explorer fejlesztőkörnyezetek ráadásul ingyenesek is.

A Turbo Explorer négy variációban érhető el: Turbo Delphi for Win32, Turbo Delphi for .NET, Turbo C++ és Turbo C#. Egy gépre sajnos egyszerre csak az egyik telepíthető fel, váltani csak a korábbi uninstallálása után lehet. Bármelyik Turbo Explorert is válasszuk, előtte telepíteni kell még a prereqs.zip néven letölthető futtatókörnyezetet is. A teljes letöltendő fájlméret 550-600 MB körüli, a választott Turbo Explorer program függvényében.

Bár maga a program ingyenes, telepítéséhez termékkulcs szükséges, ez is a letöltés helyén igényelhető ingyen. A megjelenés napján a letöltő szerver erősen túl lett terhelve, ezért aki nem tudna letölteni vagy termékkulcsot igényelni, annak a fejlesztők a türelmét kérik, illetve a hamarosan induló tükörszerverek használatát javasolják.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.