Hirdetés

Letölthető tartalmakkal erősíthet a Netflix



|

Ha minden jól megy, év végére akár állandó internetkapcsolat nélkül is élvezhetjük kedvenc sorozatainkat.

Hirdetés

A január óta Magyarországon is elérhető Netflix fontos átalakulás előtt állhat a legfrissebb kiszivárgott hírek szerint. Az üzemeltetők állítólag azon dolgoznak, hogy a szolgáltatás kínálatában megtalálható filmeket és sorozatokat ne csak a megszokott streamelt formában érhessék el a felhasználók, hanem akár le is tölthessék és offline állapotban is élvezhessék azokat.

Hirdetés

A változás 2016 végén léphet érvénybe, nyilván nem kell különösebben ecsetelnünk, milyen előnyös lehet a sokat utazóknak vagy a lassabb internet-hozzáféréssel rendelkezőknek, ha akár előre, otthon letölthetnek több évadot kedvencükből. Egyelőre nem tisztázott, hogy minden platformon és minden tartalom esetében elérhető lesz-e ez az opció, ebbe nyilván a jogtulajdonosoknak is lesz még beleszólásuk.

A Netflix-szel kapcsolatos újdonság továbbá, hogy kínálatuk elemei beépültek a Google Android TV keresési találatai közé. Mostantól tehát nincs szükség külön applikációra, az Apple TV mintájára jelennek majd meg a streamelhető tartalmak a találatok között.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.