Hirdetés

LG DM2752D-PZ monitor teszt



|

Monitor és okostévé egyben.

Hirdetés

Árkategóriáját és az eszközbe zsúfolt funkciókat tekintve az LG monitora magasan a mezőnye fölé emelkedik. A készülék 3D anyagok megjelenítésére is alkalmas, polarizált borítást magán hordó, 27 hüvelykes kijelzője full HD felbontással várja az egész családot, és az alkalmazott IPS-panel nagy betekintési szöge miatt tolakodni sem kell a megfelelő helyekért a kanapén. A kijelzőt oldalról szemlélve azért némi színeződést felfedezhetünk, de emiatt nem kell aggódni, hiszen kevesen nézik majd ebből a pozícióból a megfelelően nagyméretű panelt. A 2D képek és videók egy gombnyomásra háromdimenzióssá varázsolhatók, vagyis nem kell amiatt aggódnunk, hogy sztereoszkopikus anyagok híján nem élvezhetjük ezt a bámulatos funkciót. Az LG DM2752D-PZ mellé csomagolt szemüveg, illetve a szemüvegesekre gondolván a mellékelt felcsatolható polarizált lencse könnyű, kényelmes, és ami a legfontosabb, nem terheli a szemet.


A monitor-tévé kombó csatlakozó téren is kellemes felhozatallal rendelkezik, minden szükséges aljzat megtalálható a ház hátsó fertályán ahhoz, hogy sikerrel használhassuk ki a monitorba ültetett DVB-T- és DVB-C-tunert, illetve a MPEG 4-dekódert. Külső merevlemezt vagy Flash meghajtót USB-re csatlakoztatva azonnal megkezdhetjük a filmnézést, rákukkanthatunk a képekre, valamint zenét is hallgathatunk. A támogatott fájlformátumok száma kielégítő, és a megjelenítési minőség legalább olyan jó, mint a felsőkategóriás HD DVD-lejátszók esetében. Energiafogyasztás terén a DM2752D-PZ szintén megnyerő értékekkel rendelkezik. Készenléti állapotban mindössze 0,1, általános használat közben pedig körülbelül 32 wattot eszik a kijelző. Az LG megoldását bátran ajánljuk mindenkinek, aki második kijelzőt keres, vagy egyszerűbb játékra szeretne egy gyönyörű monitort.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.