Hirdetés

LG KizON: nyomkövetős karkötő gyermekeknek



|

Magyarországon is kapható a gyerkőcök távoli felügyeletére kitalált eszköz.

Hirdetés

Néhány héttel ezelőtt beszámoltunk a Tencent gyermekeknek kitalált okosórájáról, amely segítségével a szülők követhetik a csemetéik földrajzi helyzetét, továbbá Knight Rider stílusban telefonálhatnak velük. Az LG ma bejelentette, hogy Magyarországon is elérhetővé vált a rivális KizOn terméke, elsőként a Telekom kínálatában. Domino csomaggal 24990 forintba kerül, de persze előfizetéses konstrukcióban is elérhető.

Hirdetés


"A KizON segítségével a szülők egyszerűen és kényelmesen nyomon tudják követni gyermeküket a már eleve náluk lévő okostelefonjukkal. Azon túl, hogy egy alkalmazás segítségével valós idejű információt nyújt arról, viselője merre jár, közvetlen kommunikációt is kínál a hívás gombnak köszönhetően. Viselője ezzel tárcsázhat egy beállított telefonszámot, illetve fogadhatja a bejövő hívást.


Amennyiben a gyermek nem nyomja meg a gombot, amikor a szülő tárcsázza, a hívó fél számára az eszköz automatikusan a környezet zaját kezdi közvetíteni. Így apa, vagy anya bármikor meggyőződhet arról, hogy csemetéje nincsen bajban. Az akkumulátor 36 órás működési időt biztosít, és amikor a töltöttség 20 százalék alá csökken, a készülék szöveges üzenetet és hangos emlékeztetőt küld a szülőnek és az okoskarkötő viselőjének" - olvasható a sajtóközleményben.


LG KizON specifikációk:

- Hálózat: 2G GSM (900MHz /1800MHz)
- Helymeghatározás: A-GPS, WPS (WiFi Positioning System)
- Memória: 64MB RAM / 128MB ROM
- Akkumulátor: 400mAh
- Méret: 34.7 x 55.2 x 13.9mm
- Súlyt: 42.87g
- Szín: kék, rózsaszín

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.