Hirdetés

Linuxra és Mac-re is jön a Deus Ex: Mankind Divided



|

Nem meglepő módon a Feral Interactive felel a portolási munkáért.

Hirdetés

Nagyot nőtt az elmúlt években a Windows mellett Linuxra és Mac-re is elérhető játékok köre, azonban a vérbeli big budget húzócímek továbbra is rendszeresen elkerülik az alternatív platformokat. Éppen ezért is okozott meglepetést a Feral Interactive mai bejelentése, miszerint valamikor az idei év során az említett rendszerekre is megérkezik a Deus Ex: Mankind Divided.


Hirdetés


A sorozat legfrissebb tagja 2016. augusztus 23-án vált elérhetővé Windows, PlayStation 4 és Xbox One platformokra. Az előző Human Revolution eseményei után (azaz jóval a legelső Deus Ex előtt) játszódik, a főhős maradt a karcos orgánumú Elias Toufexis által megszólaltatott Adam Jensen. A játékosok nagyrészt prágai helyszíneken barangolhatnak, de dubaji és londoni pályák is találhatóak az új Deus Exben.



A Feral Interactive egyelőre keveset árult el a játék átiratairól, csupán annyi biztos, hogy a Mac OS X-es kiadás az Apple Metal grafikus programozási felületet használja majd. A Deus Ex: Mankind Divided steames változatával rendelkezők természetesen ingyen játszhatnak majd a portokkal.


(Forrás: Feral Interactive, Rock Paper Shotgun)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.