Hirdetés

LiveView 560 - élő képkeret az asztalon



|

Képkeretnek elég drága, de akár többezer fotó is belefér egyszerre – JPG formátumban.

Hirdetés

A kijelzőn pedig az jelenik meg, amit csak szeretnénk, pontosabban, amit a készülék oldalán kialakított memóriakártya olvasóba juttatunk. A beépített miniszámítógép felolvassa CompactFlash I, SD, MMC, MemoryStick és xD kártyáinkról a JPEG fomátumú, legfeljebb 6 mgapixeles képeket és diavetítés–szerűen lejátsza őket, áttűnéseket használva a képváltáshoz. Az alapértelmezésben német, de angolra váltható menüben beállítható a lejátszás sebessége és néhány más apróság. A háttérvilágításhoz és működéshez szükéges áramot a mellékelt adapterrel biztosíthatjuk a készülék számára. Falra szerelhető és csak tápllátást igényel, amúgy önállóan "pörög", így reklámbamutató céllal is jól felhasználható.

 

 

dp5640_.jpg

 

 

Fix támlával látták el a keretet, ami jól eltalált szögben enyhén felfelé néz, így a TFT panelt kedvezőbb irányból látjuk az asztal előtt ülve vagy mellette elhaladva. A panel oldalirányban megfelelő látószöget biztosít, a függőleges szögön és a kontraszton azért lehetne még javítani. A viszonylag kis képméret és felbontás miatt inkább emlékeztető, hangulatadó jelleget ad a LiveView 560.

 

 

dp5640screen_.jpg

 

 

A modern keret előnye, hogy nem kell képet cserélnünk és a keretre pillantva mindig egy újabb fotót látunk, így kicsit változatosabban gondolhatunk szeretteinkre, vagy új ötleteket meríthetünk egy céltudatosan összeállított diavetítésből. No és – újdonság lévén – menő is, hiszen a szomszéd még biztosan csak az analóg változatot használja. Azért a "modernségnek" meg van az ára, a LiveView 560 ajánlott kiskereskedelmi ára jelenleg bruttó 34990 Ft.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.