Hirdetés

Lopásgátló laptopokhoz



|

Végre megvan a hőn áhított noteszgép, de most rettegsz, hogy ellopják? Ne félj!

Hirdetés

Én is így lennék vele, ha új netbookom lenne, alig merném hurcolni, ami pont a legnagyobb előnyét - a mobilitást - nyírná ki szegény kis gépemnek. De nem szeretném azt sem, ha féltve őrzött kincsemnek lába kélne.

 

 

 

 

A Thanko ezért rukkolt elő egy elmés új kütyüvel, amely USB-vel csatlakozik a laptopodhoz, hogy megvédje a tolvajoktól. Csak elemet kell tenni bele, majd csatlakoztatni a géphez, és feltűnésmentes helyre kell tenni (elég hosszú zsinórja van, két és fél méter), például a táskádba is teheted, vagy ha épp egy kávézóban vagy, akkor az asztal lábához kötözöd stb. Ezután ha bárki ki akarja húzni a gépedből, a riasztó eszelős sikoltozásba kezd, a tolvajod pedig nemcsak, hogy lebukik, hanem tán még szívrohamot is kap ott helyben. Kb. 25 dolcsinak megfelelő jenért kapható a japánoknál.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.