Hirdetés

MAGIX MP3 Maker 12 – zenekonverter webes letöltéssel



|

Ez az MP3-tömörítő még a slágerek ingyenes és jogszerű beszerzésében is segít.

Hirdetés

Minden zenénket, amit csak felderített a merevlemezünkön, rendszerezi az alkalmazás. Megszabhatjuk, hogy a teljes merevlemezt nézze-e át, vagy csupán a Saját zenék mappában kutakodjon. Később bővíthetjük a figyelendő mappák sorát, tetszőleges pontra mutatva gépünkön vagy a helyi hálózaton. Természetesen minden adatbázisba kerül, előadó, szerző, cím és egyéb információk alapján, így könnyen keresgélhetünk a gyűjteményben. Listákat állíthatunk össze, az internetről pótolhatjuk a hiányzó dalinformációkat albumonként, de akár kallódó magányos felvételek esetében is. Lejátszásra is van mód: effektusok, térhangzás és tízsávos hangszínszabályozó áll rendelkezésünkre. Nemcsak MP3-ban, hanem sok egyéb modern formátumban képes gondolkodni a program, ezek között szabadon végezhetünk átalakításokat, illetve CD-ről tömöríthetünk albumokat. Emellett az igen tömör és minőségi MP3 Pro kódolására is alkalmas, de csak 20 szám erejéig, a korlátlan használathoz meg kell vásárolnunk a szükséges licencet.

 

MagixMP3maker12.jpg

 

Ingyenzene a netről

Nem illegális letöltések, hanem legális, rögzíthető rádióadások révén láthatjuk el magunkat különlegességekkel és slágerekkel az MP3 Makerben, mely egyben egy komplett webrádióvevő- és -rögzítő alkalmazás is. Az előző változathoz képest bővült a csatornák száma, egyidejűleg több időzített felvételt rögzíthetünk, és megjelent a tévévevőknél már kötelező csúsztatott lejátszás (Time Shift) funkció is. Színesebb is lett a kezelőfelület, színkódokkal jelölik az egyes zenei stílusokat. Gyakorlatilag minden funkciót megtalálunk a programban, amit a MAGIX Webradio Recorder előző változata kínált, ezért tényleg könnyen és ingyen bővíthetjük gyűjteményünket a legegzotikusabb rádiófelvételekkel, melyek egyből rendszerezve kerülnek adatbázisunkba.

 

A helyi hálózaton is körülnéz a program, és felderíti az UpnP-képes eszközöket, mint amilyen például a Music Match, az iTunes, a Pinnacle médiaszoftverei és sok minden más. Az ezekben megosztott tartalmakat az MP3 Maker ugyanúgy látja, mint egy másik gépen futó MP3 Maker adatbázisát vagy a helyi merevlemezt.

 

Jobb, figyelmesebb

Az AudioID technológia révén a program képes megtalálni a tartalmilag azonos számokat, illetve adatbázisa alapján egységesíteni az elírásokat a szerzők nevében. Kiválaszthatjuk és megtarthatjuk a legjobb minőségű változatot, a többi törlésével pedig helyet szabadíthatunk fel.

 

MagixDuplicates.jpg

Minden több példányban előforduló számot megtalál a program az AudioID technológiával


Az előző verzióban is írhattunk CD/DVD archívumokat, audio-összeállításokat. Most az új MAGIX Goya burnR felülettel ezt igényesebben tehetjük meg. A címkenyomtatáshoz is van egy külön modul, amely a lejátszólistákból automatikusan összeállítja a feliratozá st – sajnos több album egy lemezre másolása esetén csak az albumneveket tünteti fel, a számokat ilyenkor nem hajlandó listázni.

 

Összeállításainkat mixelhetjük is a DJ Console révén. A két virtuális deckből álló felület képes automatikus átfuttatásra, tempófelismerésre és korrekcióra, akár a hangmagasság megváltoztatása nélkül. Ha úgy tetszik, persze mindent magunk is elvégezhetünk.

 

MagixMP3pro.jpg

Korlátlanul használhatunk minden állományformátumot a konverzióhoz, kivéve a külön regisztrálandó MP3 Prót


Az MP3 Maker tiszteletben tartja az egyéni felhasználói profilok használatát, így mindenki a saját zenei adatbázisát, beállításait, kedvenceit látja viszont, amikor leül a gép elé.


Adatok

  • Konverzió Audio CD, MP3, OGG, WMA, MPEG4, AAC, MP4, WAV és MP3 Pro formátumok között
  • Zenei adatbázis vezetése
  • Duplikátumok és félrenevezések felismerése az AudioID technológiával
  • Zenei CD másolása, összeállítása
  • Mixelés DJ Console-on
  • Webrádióadások (időzített) felvétele
  • Lemezcímke- és borítónyomtatás lejátszáslistából
  • Kapcsolat az MP3-lejátszókkal, mobiltelefonnal
  • UPnP szerver és kliens
  • Ár: 5990 Ft

 

Értékelés


Előny: komplett megoldás sok extrával, webrádió-rögzítés minőségromlás nélkül, igen jutányos ár

Hátrány: lehetne javítani a címkenyomtatás rugalmasságán

Teljesítmény: 87

Szolgáltatás: 91

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.