Hirdetés

MAGIX MP3 Maker 14 – hallgat is...



|

Extrák, extrák, extrák és intelligens funkciók. Ezeket mutathatja fel előnyként e szoftver legújabb kiadása.

Hirdetés

Nem egy ingyenes MP3 kódoló, zenei rendszerező alkalmazás hozzáférhető az interneten, sőt, már többsávos internet rádió rögzítésre alkalmas freeware is létezik, lefedve az MP3 Maker alapképességeit. Ezt már bizonyára konstatálták az MP3 Maker fejlesztői is, így a nagy vonalakban az előzőekkel megegyező módon kezelhető, de minden eddiginél több extrát felvonultató szoftverrel álltak elő. Hogy ez a hazai árérzékeny piacon elég lesz-e, az kiderül, mindenesetre figyelemre méltó intelligens funkciókkal gazdagodnak majd a vásárlók.

 

 

magixmp3_14_.jpg
Alapjaiban változatlan a kezelőfelület az előző kiadáshoz képest.
Nagyításhoz kattintson a képre.

 

 

 

mufinvision_.png
A Mufin modul belehallgat számainkba és térképet rajzol gyűjteményünkről
a hangzás jellegzetességei vagy ritmus és hangszerelés alapján.

 

 


A verziók óta bevált adatbázis jellegű kezelőfelület vonultatja fel dalainkat, mely most már kiváltható a MufinVision csillagos éghez hasonló térkép elrendezésével. Ez a nézet a felvételek intelligens elemzésén alapul, melyet a megadott mappákon automatikusan elvégez a program, hogy a térképen a hasonló stílusú vagy ritmusú művek kerüljenek egymás mellé. Ugyanez az elemzés nyújt segítséget a hasonló (vagy gyakorlatilag azonos) MP3-ak felfedezéséhez és az intelligens lejátszólista összeállításhoz is. Egyenesbe hozhatjuk gyűjteményünket úgy, hogy az internetes adatbázisra vagy az állománynevekre támaszkodva egészítjük ki az ID3 információkat.

 

 

sound.png
A konverziós lehetőségek és a sok egyéb extra mellett ne feledkezzünk meg
a zenehallgatásról sem, ehhez valós idejű effektus motorral igyekszik hozzájárulni a program.

 


Fejlett webrádiós képességekkel is dicsekedhet a program, képes egy percre visszamenőleg felvételt készíteni, ha épp hallgattuk az adást. Beállítható egyidejűleg számos időzített felvétel is, ahányat csak internet sávszélességgel bírunk. Jelenleg több mint 4000 adó elérhető témakörök és földrajzi elhelyezkedés szerint besorolva, érdemes körülnézni. Ingyenes Podcast letöltsére is van mód a MAGIX on-line albumaiból.


Nem találunk olyan ingyenes szoftvert, ami magában versenyre kelhetne az MP3 Maker 14-el, ugyanakkor külön-külön kiválthatók ingyenes alternatívákkal az MP3 kódoló, rendszerező és webrádió rögzítő funkciók. Hozzáértőbbek talán az ingyenes megoldásokat választják, de ha nem szeretünk beállításokkal pepecselni, értékeljük az egységes felületet, az intelligens duplikátum felismerést és lejátszólista összeállítást vagy épp a jól használható webrádió rögzítőt, akkor megéri az MP3 Maker 14-et választani.

 

 


Névjegy


Termék: MAGIX MP3 Maker 14

Forgalmazó: seven m Kft.

Ár: 5990 Ft

Web: kattintson ide

 

 

Adatok

 

  • Zenei tömörítés és zenei állományok menedzselése
  • Korlátlan Fraunhofer MP3, WMA, OGG és FLAC kódoló
  • Regisztrációval ingyenes AAC és AAC PLUS (MP4) kódolás
  • Opcionális MP3 Pro kódoló (20 próbakódolás ingyenes)
  • Webrádió vevő és rögzítő funkció több sávon
  • Mufin intelligens funkciók (lejátszólista, duplikátumok, hasonlóság)
  • Mufin Vision zenei térkép
  • Valós idejű 3D hangeffektusok, sávos, hangszínszabályozó, vizualizáció
  • Audio és MP3 CD/DVD összeállítás és égetés

 

 

 

Értékelés

 

MAGIX MP3 Maker 14

Előny: Egyben tömörítő és webrádió, intelligens zenei térkép, duplikátum felismerés és lejátszólista

Hátrány: Az alapfunkciók részben ingyenes szoftverekkel kiválthatók

Teljesítmény: 4

Szolgáltatás: 4,5

Ár/Érték: 3,5


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.