Hirdetés

Már ételekre is kereshetsz a Foursquare-en



|

A Foursquare az elmúlt években egy 43 millió étlapból álló adatbázist állított össze. Ezentúl a felhasználók is kereshetnek a fogások között.

Hirdetés

A Foursquare kedden jelentette be, hogy kereshetővé tette hatalmas, mintegy 43 millió étlapból álló adatbázisát. A felhasználók ezentúl nem csak az éttermek, bisztrók, büfék, cukrászdák és reggelizőhelyek, hanem az azok által kínált ételek között is válogathatnak.

A felhasználók az alkalmazás „Explore” menüpontjában kereshetnek rá kedvenc fogásaikra. A Foursquare automatikusan átnézi a közelben található éttermek választékát, és kilistázza azokat, amelyek éppen a fogunkra való finomságokat kínálják.

Hirdetés

Az új megoldás nem csak a válogatós ínyenceknek nyújthat hasznos segítséget, hanem azoknak is, akiknek valamilyen egészségügyi okból speciális diétát kell tartaniuk – például cukorbetegek, liszt- vagy laktózérzékenységben szenvednek.

„Éppen ezek az adatok azok, amelyek különlegessé teszik új és varázslatos proaktív ajánlóinkat; ezt csak Foursquare tudja” – írták a bejelentés kapcsán a céges blog szerkesztői.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.