Hirdetés

Már hangvezérléssel is rendelhetünk az Amazonról



|

Alexa segítségével néhány szóval megvásárolhatjuk a kívánt termékeket.

Hirdetés

Új funkcióval bővült az Amazon digitális személyi asszisztense. Alexa eddig csupán arra volt képes, hogy szóbeli utasításra újra rendeljen nekünk a korábban már vásárolt termékekből, vagy az Amazon's Choice kínálatából, mostantól azonban megszűntek ezek a korlátok.

Hirdetés

Alexa segítségével ezentúl bármit vásárolhatunk a Prime szolgáltatás égisze alá tartozó termékekből. Ez jelenleg is több milliós tételt jelent, a lista pedig napról napra bővül, kivételt csupán az ékszerek, az órák, a cipők és néhány egyéb kategória jelentenek. Az Echo vagy éppen a Fire TV személyi asszisztensének elég bemondani, milyen márkájú elemet (vagy éppen csokit, dezodort, WC-papírt, stb.) szeretnénk, majd egy igennel megerősíteni, hogy megfelel az általa felkínált termék - minden így vásárolt dolgot egyébként térítésmentesen visszaküldhetünk az Amazonnak.

Mivel a cég Echo nevű készüléke egyre több okosotthon részévé válik - és persze a Google és az Apple vészesen közeledő rivális megoldásai miatt -, sokan hiányolták már ezt a funkciót. Szóvivőjük azzal magyarázta a hosszú várakozást, hogy ők csak kész dolgokat adnak ki a kezük közül, most is keményen és sokat dolgoztak, hogy egy könnyen használható beszédfelismerő rendszer fogadja a felhasználókat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.