Hirdetés

Már ivócimborákat is kereshet a Google



|

Egyelőre csak meghívásos alapon használható a Who is Down.

Hirdetés

A baráti összejövetelek általában előre le vannak szervezve, ám előfordulhat, hogy valakinek soron kívül szüksége lenne pár elérhető ismerősre. Időnként különösen nehéz és fáradságos munka lehet felhajtani pár embert, azonban a Google egyszer és mindenkorra megoldaná a problémát.

Hirdetés


A Play Áruházban már elérhetővé vált, ám egyelőre csak meghívásos alapon használható Who is Down alkalmazás felhasználói egy koppintással jelezhetik az ismerőseiknek, hogy rávehetőek egy kis társasági kikapcsolódásra. Az alkalmazás alapvetően földrajzi közelség alapján rendezi sorba az ismerősöket, így a társaságra vágyók könnyen áttekinthetik a kocsmázásra könnyen és gyorsan hadrendbe állítható barátaikat.


Természetesen a Who is Down rendelkezik beépített csevegőfunkcióval, így akkor is gyorsan kapcsolatba léphetünk az elérhető ismerősökkel, ha nincs meg a telefonszámuk. Az is jelezhető, ha valaki már elment valahova egy vendégszerető társasággal.


(Forrás: Phandroid, Google Play Áruház)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.