Hirdetés

Már nem csak a meztelen csajos a menő - jön a Space Invaders kártyapakli



|

A nyolcvanas években tűntek fel először széles körben a extrém paklik (főleg franciakártyákkal), akkor még a meztelen csajokkal díszített lap volt a favorit. Mára azonban az extremitás túlnőtt az erotikán, a gamereken a sor.

Hirdetés

Bár az utóbbi évek pókerőrülete némileg elfojtotta a különleges kártyacsomagok iráni keresletet (főleg a plasztik versenycsomagok kerültek előtérbe), most ismét készülnek olyan különleges, egyedi design paklik, amelyekre érdemes figyelni.

Két orosz tervező (Alexei Lyapunov és Lena Erlikh) a retró játékkultusz előtt tisztelegve például nemrég bemutatott egy Space Invaders mintával díszített 54 lapos paklit, amelynek minden eleme a népszerű arcade játék hangulatvilágát idézi.



Már maga a csomagolás is formabontó, de a lapokat elnézve szinte minden Space Invaders rajongó azonnal a mennyekben érezheti magát. A 16 dolláros fogyasztói ár sem rettenti el az egyszeri gamert, ez a pakli bizony mindenféle kártyajátékot feldob.

Ha pedig ez nem lenne elég, úgy még a Marvel Extreme paklit tudnánk ajánlani, amivel szintén nagyot lehet durrantani egy geek-asztaltársaságnál, de persze tárgykultusznak sem utolsó jelenség.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.