Hirdetés

Már nem lehet böngészni New York nyilvános kioszkjain



|

Hajléktalanok és önkielégítők áldozata lett a kiváló fejlesztés.

Hirdetés

Idén januárban New York nagyszabású kísérleti projektet indított, amelynek keretében összesen 7500 nyilvános telefonfülkét kívánnak okoskioszkokra cserélni. A LinkNYC terminálok ingyenes Wi-Fi hotspotokként szolgálnak, tölthetőek velük a telefonok, ingyenes belföldi telefonhívást tesznek lehetővé. A beépített táblagépükön keresztül hasznos információkhoz férhetnek hozzá a járókelők, eddig még szabad internetezésre is lehetőséget nyújtottak.


Hirdetés


Sajnálatos módon az üzemetetők most kénytelenek voltak véglegesen letiltani a beépített táblagépek böngészőszoftverét. A magyarázat szerint két fő oka van a lebutításuknak: egyrészt a hajléktalanok egyre nagyobb mértékben sajátították ki a terminálokat, másrészt pedig a járókelők pornót néztek rajtuk, sőt: publikus maszturbációkról is érkeztek panaszok. Sejthetően egyelőre nincs tervbe véve a böngésző újbóli aktiválása, a város nem kíván rendőröket állítani a terminálok mellé.


(Forrás: Neowin)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.