Hirdetés

Már okosesernyő is van



|

Az Opus One vibrál, amikor esni készül - korábbi samsungos mérnökök fejlesztették az okosesernyőt.

Hirdetés

Sok termékből létezik már "okos" verzió, és a tél közeledtével jó ötlet lehet egy okosesernyőt használni. Éppen ilyen az Opus One is. 

Hirdetés

Az érdekes és bajusszal díszített esernyőt a Samsung korábbi mérnökei tervezték. Az Opus One-t a Jonas appon keresztül lehet csatlakoztatni egy okostelefonhoz, amely így hét napi időjárásadatot szerez be. 

Mivel Bluetooth-on keresztül kapcsolódik az esernyő, ezért értelemszerűen nem csak akkor vibrál, ha eső közeledik, hanem bejövő hívásnál és szöveges üzenetnél is. 

Az esernyő színes LED-ekkel mutatja a kinti időjárást már akkor is, amikor még bent vagyunk. 

A 100 dolláros Opus One nyelébe négy darab AAA akkumulátort kell tenni, ellenkező esetben csak egy normál esernyő. Sajnos még csak Japában és Dél-Koreában kapható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.