Hirdetés

Már videókkal is kommentelhetünk a Facebookon



|

A fotókkal azonos módon kell betallózni a mozgóképeket.

Hirdetés

Apró, de annál nagyobb potenciállal rendelkező újítással állt elő a Facebook. A vállalat tegnapi blogbejegyzése alapján a hírfolyamban lévő tartalmakhoz fűzhető hozzászólásokban már nem csak szöveget, matricákat és képeket használhatnak a facebookozók, de videók feltöltésével is kinyilváníthatják a véleményüket.


Hirdetés


Az újdonság bevezetése ránézésre nem nyilvánvaló, hiszen a videókat is az apró kamera ikonra kattintva lehet feltölteni a számítógépekről és mobileszközökről. A kamera ikonnak elméletben ki kellene persze fejeznie a videó feltöltésének lehetőségét is, de a felhasználók már a fotókkal asszociálják a jelzést, talán érdemes lenne külön ikont bevezetni a fotóknak és a videóknak.



A videós kommentelési lehetőség elméletileg már a Facebook összes felhasználója számára elérhető, a webes felület mellett az Android és Apple iOS kliensprogramok is támogatják az opciót.


(Forrás: GSMArena, Facebook)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.