Hirdetés

Maroknyi tökéletesség



|

Az Olimpus új digitális diktafonjaival akár 24 óra beszéd is rögzíthető egyszerre.

Hirdetés

Mindegyik kényelmesen zsebbe csúsztatható, felhasználóbarát funkciók és elegendő felvételi idő kombinációját nyújtja.



Az Olympus VN sorozatának tagjai új mércét állítanak a digitális hangrögzítésben. Mindegyik modell két, könnyen kezelhető változatban kapható. Az egyik mindennapos jegyzet-, üzenet- és interjúrögzítésre alkalmas. A másik, a PC-s verzió a mellékelt kábel használatával lehetővé teszi a fájlok letöltését számítógépre mentés, szerkesztés vagy továbbküldés céljából. Mind a hat modell kiváló hangminőséget és felhasználóbarát funkciókat kínál, kicsi és elegáns kivitelben. Az új VN sorozat 2006 szeptemberétől kapható.



Fő jellemzők:

  • Egyszerű kezelhetőség: nagyméretű LCD kijelző funkciógombokkal
  • Takarékos: négy felvételi minőség választható: XHQ/HQ/SP/LP – az XHQ a legjobb minőséget biztosítja, az LP maximális felvételi időt
  • Hosszantartó: két darab AAA elemmel max. 28 óra üzemidő
  • Egyszerű fájlkezelés: a fájlok 4 (VN-2100 és VN-3100) vagy 3 mappába csoportosíthatóak (VN-1100)
  • Gyors és lassú lejátszás: az egyszerű jegyzetrögzítésért
  • Hangra induló felvétel (VCVA) és indexelési lehetőség az összes modellen
  • Figyelmeztető funkció és időzített felvételi lehetőség a VN-2100 és VN-3100 modelleken
  • Számítógépre csatlakoztatható: a PC modellek lehetővé teszik a fájlok letöltését számítógépre USB kábelen keresztül



VN-1100 és VN-1100PC
Időbeosztás, jegyzetrögzítés, feladatlisták készítése, megbeszélések rögzítése… Az új VN-1100 a özel 18 óra felvételi idejének, és az elemek 28 órányi üzemidejének köszönhetően, a legmohóbb felhasználóval is lépést tart. A VN-1100 modellel meglepően egyszerű megbirkózni, a tiszta, nagyméretű LCD kijelző megjeleníti a leglényegesebb információkat, míg a fájlkezeléshez három mappa áll rendelkezésre. A VN-1100 elegáns fehér színben kapható, míg a PC verzió csillogó fekete színű.






VN-2100 és VN-2100PC
A VN-1100 nagytestvére, a VN-2100 még egy lépéssel előbb jár a digitális hangrögzítésben. Hatalmas, 64 MB-os, memóriakapacitása több mint 35 óra felvételi időt biztosít LP üzemmódban, és négy opcionális felvételi minőséget kínál: Extra High Quality, High Quality, Short Play és Long Play. A felvételek kezelésére a VN-2100 négy mappával szolgál – ideális munkahelyi feladatok, egyetemi előadások, vagy csak egyszerűen gondolatok, és ötletek rögzítésére. A VN-1100 modellhez hasonlóan a VN-2100 is jól olvasható, nagyméretű LCD kijelzővel rendelkezik.






VN-3100 és VN-3100PC
A komoly felvételi idő tekintetében a VN-3100 önmaga szövetségese. LP üzemmódban több mint 71 órányi felvételi időnek megfelelő tartalom rögzítésére alkalmas. A VN-2100 modellhez hasonlóan a VN-3100 szintén négy mappával rendelkezik, melyek mindegyikében 100 felvétel tárolható. A PC verzió egyszerűen csatlakoztatható munkahelyi, vagy otthoni számítógépre a fontos információk letöltéséhez, archiválásához, vagy áttekintéséhez. A VN-3100 ezüst színben, a PC modell sötétkék színben kapható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.