Hirdetés

Mától 4K-ban is streamel élőben a Youtube



|

Nem csak a megszokott, hanem a 360 fokos adásoknál is elérhető a lehetőség.

Hirdetés

Rohamos tempóban fejlődik a Youtube. A HDR-technológiás 4K videók feltölthetősége után a Google leányvállalata bejelentette, hogy a tartalomkészítők már élőben is streamelhetnek Ultra HD felbontásban, ráadásul rögtön a 360 fokos adásoknál is elérhető a szuper magas felbontás.


Hirdetés


A megfelelő monitorokkal és számítógépekkel rendelkezőknek már nem kell sokat várniuk a technológia kipróbálásával, ugyanis a The Game Awards 2016 díjátadó gála közvetítése már 4K-ban is követhető lesz, bár sajnos magyar idő szerint 2016. december 2-án, reggel 2:30-kor kezdődik majd a show. A felvétele persze elérhető lesz utólagos megtekintésre, így senkinek sem muszáj emiatt fennmaradnia.


(Forrás: The Verge)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.