Hirdetés

Mától már nem csak lájkolni lehet a Facebookon



|

Globálisan élesedni kezdett a reakciók funkcionalitás.

Hirdetés

A Facebookon megjelent bejegyzésekről konkrét hozzászólás írása nélkül eddig csak a tetszik gombbal lehetett valamilyen formában véleményt nyilvánítani. Emiatt természetesen évek óta panaszkodtak a felhasználók, hiszen a tetszik nem feltétlenül képes megfelelően kifejezni a vélemény jelentéstartamát, plusz egyes esetekben illetlennek tűnt volna a használata.

Hirdetés


Bő egy évnyi fejlesztés és tesztelés után a Facebook ma délután elérhetővé tette lájkolás utódját. A reakciók névre keresztelt funkcionalitásban továbbra is lehet simán tetszikezni, ám emellé bejött az "imádom", "vicces", "hűha", "szomorú" és "dühítő" opciók ötösfogata. Ugyan a Facebook továbbra sem hajlandó hajlandó "nem tetszik" gombot készíteni, de már ez is jelentős előrelépésnek tekinthető.


A most bevezetett reakciókat a webes felülettel párhuzamosan az androidos és iOS-es klienseiben is bekapcsolta a Facebook. A webes felületen a tetszik gombra mutatással hozhatóak fel az extra véleménynyilvánításra használható gombok, míg a mobilalkalmazásokban hosszan kell tapintani a tetszik gombra.


(Forrás: Facebook)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.