Hirdetés

Megérkezett Androidra a GTA Liberty City Stories



|

Átmenetileg kedvezményes áron vásárolható meg a mobiljáték.

Hirdetés

Folytatja a régebbi Grand Theft Auto játékainak mobilokra való kiadását a Rockstar Games, a tavaly decemberi Apple iOS-es verzió elérhetővé válása után most Androidra is megérkezett a GTA: Liberty City Stories. Hírünk írásakor az alkalmazás 40 százalékos kedvezménnyel bruttó 1499 forintért volt megvásárolható.

Hirdetés


A GTA 3-tól, Vice City-től és San Andreas-tól eltérően a Liberty City Stories már eredetileg is mobiljátéknak készült, bár okostelefonok helyett a Sony PlayStation Portable volt a célplatform. Ennek köszönhetően a konzolos és számítógépes címekhez képest gyorsabb játékmenettel rendelkezik, nincsenek benne hosszú küldetések.


Az androidos verzió a prezentáció tekintetében is fejlődött a PSP-s kiadáshoz képest, ez elsősorban a jobb minőségű textúrákban, a nagyobb látótávolságban, továbbá a valós idejű világításban és árnyékokban mutatkozik meg. A GTA: Liberty City Stories támogatja a gamepadeket is, nem muszáj érintős kezelőszervekkel irányítani.


(Forrás: Android Police, Play Áruház)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.